Flere rejser til Grækenland

Hvis du har planer om at holde ferie i syden næste år, så vil jeg anbefale, at du forsøger at finde og booke dine flybilletter til Grækenland allerede nu og gerne på hjemmesiden https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/graekenland/. Den græske turistorganisation har nemlig lige udsendt en pressemeddelelse om, at de forventer en endnu højere stigning i antallet af turister til næste år. I år var der jo så god en fremgang i den del af økonomien, at alle var meget overraskede.

Stor stigning i bookinger

I pressemeddelelsen skriver de, at mange regionale foreninger inden for hotel og logi allerede nu melder, at de ser stor stigning i bookede overnatninger. Så der bliver pres på – især i sommermånederne. Der er jo ingen forventninger om nye lockdowns. Den græske regering har officielt udtalt, at der kommer ikke flere lockdowns. Der kan komme skærpede regler for alle, der ikke er vaccinerede, eller har bevis for, at de har været smittet med Covid.

Mange fejrer jul der

Men også for julen, hvor især den nordlige del af landet er et populært rejsemål på grund af de smukke skisportssteder, er der gode signaler. Der meldes allerede om mere end 95% belægning. Det er ret højt tal allerede på dette tidspunkt.

Så det er måske en god idé, hvis du har tanker om en ferie i Grækenland, at du sikrer dig dine flybilletter til Grækenland allerede nu. Og det bør være muligt at finde billetter. Lufthavnene er jo stadig ikke oppe på fuld kapacitet nu. En artikel, som blev offentliggjort for få dage siden, fortæller, at i Kastrup Lufthavn er man oppe på at dække 40% af kapaciteten.

Flere fly sat ind

Så mon ikke, der vil blive sat flere fly i trafikken til næste år? Og selvom lufthavnene kan komme tilbage til en større del af deres kapacitet, så vil flyforsinkelse næppe blive et problem i det kommende år. Det er et spørgsmål, som også handler om flyselskabernes kapacitet og økonomiske formåen.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *