Bare sjovere

Mona og jeg har været gift i snart 20 år, og vi er stadig forelskede, men der er langt i mellem turen på de hvide lagner, eller det var der… For små 14 dage siden kom jeg hjem efter en aftenvagt, og Mona var helt opstemt, da hun lige havde siddet og set et program omkring sexlyst og sexlegetøj.

Jeg sagde til hende, at det er vel bare sådan, det er, når man har været sammen i så mange år. Hun fortalte så, at det skam var helt normalt, men at sexlegetøj kunne være løsningen på det, hvis begge parter var indforstået med det.

Jeg har altid været typen, som var klar på den værste, så jeg sagde til hende, at uanset hvad så ville jeg gerne prøve det. Cirka 3 dage efter bad Mona mig om at komme ind i seng allerede ved 21 tiden, hvilket var ganske usædvanligt.

Da jeg kom ind i seng, lå Mona iført et sæt frækt lingeri og med 2 vibratorer og 1 dildo ved siden af hende. Jeg har normalt svært ved at blive forlegen, men jeg må sige, at det blev jeg en anelse. Stille og roligt gik vi i gang med forspillet, hvorefter hun hev en tube glidecreme frem og bad mig om at sætte mig ned og kigge på.

Var jeg ikke forlegen før, så blev jeg det godt nok, da hun begyndte at lege med sig selv. Jeg viste faktisk ikke, hvor jeg skulle gøre af med mig selv, men stille og roligt begyndte jeg at nyde det, og jeg blev faktisk ganske opstemt.

Efter at Mona havde fået den første orgasme, bad hun mig om at komme og bruge sexlegetøjet på hende, hvilket jeg faktisk havde siddet og ventet på. Vi dyrkede sex i 2 timer, og det var det bedste sex, jeg nogensinde har prøvet.

Efterfølgende har vi indkøbt en del mere sexlegetøj, som bl.a. tæller en sexgynge, en sexmaskine og naturligvis flere vibratorer og dildoer af mærkerne LELO, Fun Factory og WE-Vibe.

Sex gynger er populære

Det skal lige siges, at sexgyngen nok er noget af det mest populære sexartikler i vores hjem. Med en sexgynge er der næsten ingen grænser for, hvor mange stillinger man kan afprøve. Vi vil købe en traditionel sex gynge til loftet på nettet, som skal hænges op i en krog i loftet, og ved at justere den en anelse får man den rette højde, og så er det bare at komme i gang.

Jeg vil virkelig anbefale alle, som ønsker at sætte lidt krydderi på sexlivet, at købe en sex gynge. Sex gynger kaldes også for elskovsgynger eller sex slynger, og de er super populære. Gyngerne er populære fordi, de giver mulighed for et hav af forskellige sexpositioner. Læs mere på Sexgyngen.dk

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *