Hurra for live-chat

Klokken er 21:20, og jeg er stadig ikke færdig med at købe ind. Det er sommetider et helvede for mig. Jeg skal købe tøj til 4 børn. En mand. Mig selv. Jeg skal købe madvarer. Jeg skal sørge for, at hele huset fungerer. Og jeg skal altså også lige finde tid til at finde mig selv. Det er ret svært at være mor i en stor børnefamilie. Jeg er træt. Kan næsten ikke klare det mere. Og dog. Et eller andet sted finder jeg kræfterne til at fortsætte, så vi kan have en god hverdag. Det er efter min mening det vigtigste. En god rutine. Sund livsstil. Glade ansigter.

Nemt med chat

Og selvom jeg sommetider er ved at bryde sammen af træthed, så beklager jeg mig altså ikke. Jeg er taknemlig for, at jeg har den skønne familie, som jeg har. Mine børn. Min mand. Men jeg må virkeligt også indrømme, at jeg er meget taknemlig for nogle af de goder, vi har: Fx Internettet. Det er jo en stor lettelse at kunne tale med en person via LiveChat, når jeg skal købe nye bukser til min 4-årige. Eller nye sko til min store datter på 7.

Internettet hjælper

Det er virkeligt en lettelse at kunne bestille en madkasse via internettet med 4 måltider til 2 voksne og 4 børn. Alt er målt og vejet. Instruktionerne for, hvordan jeg skal lave måltiderne, er gode og nemme at forstå. Og jeg får kassen leveret til døren. Og jeg kan altid få råd om, hvordan jeg steger kødet – også via Live Chat. Og det sker jo, at jeg går i panik, når der er to små, der skal på toilettet og en voksen, der bare ikke kan lette sig og hjælpe lidt til med madlavningen. I den slags tilfælde er det godt at vide, at jeg bare kan bestille en pizza, og alle bliver glade.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *