Jeg elsker mine blonder

På trods af, at jeg hedder Bente (jeg blev drillet i skolen fordi mit navn ikke var “sexet”), har jeg nu aldrig haft problemer med at tiltrække det modsatte køn. Eller mit eget køn for den sags skyld 😉 Man skal jo være åben for nye oplevelser, ikke? Jeg har en flot krop – det ved jeg. Og jeg kan lide at den er pænt klædt på hver dag – ikke mindst inderst inde. Man ved jo aldrig, om man er alene, når tøjet skal af, vel?

Lingeri er min passion

Jeg er lingeriholiker. Så ved du det. Jeg tror – og min kæreste bekræfter mig i det – at jeg har mere lingeri end nogen anden kvinde. Det er både min passion, min hobby og en stærk del af min identitet som kvinde. Og jeg bruger det jo også arbejdsmæssigt her.Ewa Bien lingeri

Jeg elsker ganske enkelt den følelse, det giver mig, når jeg tager lækkert lingeri på. Og endnu mere, hvis en lækker mand tager det af mig.

Der er ikke meget, der slår fornemmelsen, når kjolen kommer af, og en mand taber både næse og mund ved synet af min krop lækkert pakket ind.

Det er et privilegium, jeg har – altså at være så hamrende lækker. Og når man har en Ferrari, pakker man den pænt ind. Sådan er det!

Ikke kun undertøjet skal være perfekt

Nu har du nok gennemskuet, at jeg er ret perfektionistisk, når det handler om min krop. Det er jeg jo nødt til at være, for jeg nyder at dyrke det, jeg har. Derfor er jeg også meget kritisk, når jeg skal købe for eksempel nattøj. For mig er det fedt at ligge i satinlagnerne i lækkert og sexet nattøj, og her kan du se mig i nattøj:

Nattøj til piger

Det er klart, at min kæreste lige p.t. er pjattet med det syn. Og når jeg har andre ved siden (vi lever i et åbent forhold) tager jeg altid nattøj af den ene eller anden art med, når jeg overnatter. Det er der bare ikke mange, der kan modstå 🙂

Nogle synes nok, at det er mere frækt at sove nøgen, men det synes jeg ikke. Den der fornemmelse af, at der er lidt, der er skjult og noget, der skal udpakkes – det kan jeg godt lide. Hvordan har du det med det?

Forleden spurgte min kæreste mig faktisk, hvor mange stykker nattøj, jeg har. Jeg blev svar skyldig, men jeg talte alligevel efter senere, og det viste sig, at jeg har over 30 forskellige nattøj i skufferne. Ja, jeg er vist lidt skør…

Nå ja – det er klart, at på stranden ska jeg også være perfekt, og det stiller jo krav til min bikini for eksempel. Kun de bedste yder min krop fuld retfærdighed.

Er det ikke dyrt med alt det lingeri?

Alt er jo relativt, men hvis man køber ind der, hvor det er muligt at købe topkvalitet (og mindre end det nægter jeg at iføre min smukke krop), er det faktisk til at overkomme. Jeg køber det meste lingeri online, og jeg har især 2 butikker, jeg elsker at handle i, fordi de har alle de rigtige mærker. Det er henholdsvis houseoflingerie.com/da og Luksuslingeri.dk – der kan du roligt handle lingeri og den slags!

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *