Kontorartikler

Alle hjem har et køleskab. På de fleste køleskabsdøre er der et væld af magneter, så børnetegninger, indkøbslister, skoleskemaer, postkort, billeder og kalendere kan hænges op på døren. Det er vældigt hyggeligt, men kan også blive noget rod. Det hænder ofte, at når køleskabet åbnes, så falder der en magnet ned. Det kan også ske, at vi kommer til at rive en magnet ned, fordi tegningen eller billedet, der hænger under magneten, har bøjet sig med tidens gang.

Glastavler og boards

Derfor kan det være en super idé at få sat en glastavle op på væggen i køkkenet – hvis der er plads til det. Det kan befri køleskabsdøren for rodet. Det kan også befri den, som river magneten ned for at blive irriteret.

Glastavler til vægge kan fås med magneter, og i forskellige farver. De kan placeres et sted, hvor vi ikke kommer til at rive magneterne ned. Det kunne da være flot at få sat en rød glastavle op i det hvide køkken. De kan også købes i forskellige størrelser, så det kan være, at du bør overveje at få sat flere tavler op – en til hver i familien – måske i forskellige farver. Sådan lige for at få en mosaik af farve ind i køkkenet, eller, hvorfor ikke: ind i værelserne. Man kan skrive på dem, og de er nemme at holde rene.

En glastavle kan du købe i store supermarkeder, men du finder et større udvalg i en god forretning, der sælger kontorartikler. I sådan en forretning vil du også kunne få vejledning til, hvordan du sætter den op og holder den i stand. Du vil også kunne få de korrekte penne, som du kan skrive på tavlen med.

Normalt tænker man på glastavler, eller whiteboards som noget, der hører hjemme på et kontor. De er et arbejdsredskab. De er store og firkantede, kan hænges op på væggen, eller står på ben med hjul, så de kan flyttes.

Det behøver ikke at være sådan.

Det er faktisk muligt at få en rund, magnetisk glastavle. Sådan én kan da være flot i entréen.
Den kan medvirke til, at du ikke bliver irriteret om morgenen, fordi du behøver ikke længere at stå og lede efter bilnøglerne i en krukke, når du har travlt og er for sent på den. Du kan hænge dem på tavlen med en magnet, så er de lige til at se.

Samtidigt så kan sådan en glastavle også fungere som ’mødested’: Du kan skrive en besked til familien og være sikker på, at den bliver set. Fx ”husk at rydde op, inden mor kommer hjem, så vi får tid til at hygge i aften – det er fredag :-)”.

Rigtig whiteboard tavle

En glastavle kan dog også fås i udgaver, som minder om en almindelig whiteboard tavle. Den behøver ikke at købes i fancy farver. Du kan sagtens få den i hvid eller sort.

Du skal dog bare lige have at vide, at der skal bruges nogle særlige magneter til en glastavle. Så hvis du ikke vil af med magnetsamlingen på køkkendøren, så må du vælge, hvad du skal gøre: En anbefaling er at flytte tegningerne og skoleskemaerne over på en af glastavlerne og samtidigt bevare samlingen af magneter på køleskabsdøren. Chancerne for, at magneterne på køleskabet falder ned, er mindre.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *