Camping på Fyn

Er I ved at planlægge familiens næste ferie? Så er der mange gode grunde til at vælge at tage på camping på Fyn. Vi giver jer her fem gode råd til campingferien med familien

 

Campingferie er lig med hygge og samvær med familien. Hvis I ikke har været på campingferie før, har I måske svært ved at overskue, hvor I skal tage hen, hvad I skal have med og lignende. Derfor får I her fem gode råd, der sikrer jer en hyggelig og sjov familieferie på camping:

 

  1. Vær ude i god tid

Først og fremmest er det vigtigt, at I er ude i god tid. Det gælder både i forhold til booking af campingplads, og hvordan I ønsker at bo. Ægte campister er altid hurtigt ude med booking af campingplads og campingvogn, og det samme bør I være for at sikre, at I får lige netop den campingferie, der passer til jeres familie.

 

  1. Gå ikke ned på udstyret

Hvor meget udstyr I skal have med på jeres campingferie, afhænger naturligvis meget af, hvordan I vælger at bo. Er I mest til luksusudgaven, hvor I kan bo godt og undgå at slæbe en masse oppakning med, som fx campingmøbler, er en hytte det rette valg. En campingvogn er også ofte godt udstyret med mulighed for at lave jeres egen mad, mens teltet er for jer, som elsker natur, og som har det fint med at låne campingpladsens køkken eller regner med at grille meget.

 

  1. Tag på camping på Fyn

Campingpladsens beliggenhed har naturligvis også stor betydning for, hvor meget I kan få ud af jeres campingferie i Danmark. Her er camping på Fyn et rigtig godt valg. På Fyn kan I bo på en campingplads med et væld af sjove aktiviteter for både store og små. I vil ikke komme til at kede jer på noget tidspunkt, og samtidig kommer I til at være omringet af skøn natur, hvilket gør campingferien endnu bedre.

 

  1. Spar penge på mad og drikke

Campingferien er en også ferie, hvor I har mulighed for at spare en masse penge. Det gælder især i forhold til mad og drikke, som I kan medbringe hjemmefra. På den måde undgår I at bruge en masse penge ved at købe det hele på campingpladsen eller i det nærmeste supermarked. Gå på jagt efter de gode tilbud og pak bilen med så meget mad og drikke som muligt.

 

  1. Lav en pakkeliste

Til sidst er det en god idé at lave en pakkeliste til jeres campingferie, så I er sikre på, at I husker alt det, I får brug for på campingpladsen. På den måde kan der være ro på helt fra starten, og I kan slappe af og nyde den hyggelig atmosfære, så snart I kommer til campingpladsen.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *