Altmuligmand og tid

Min bror er altmuligmand – selvstændig og lovlydigt skatte- og momsbetalende af slagsen. Han er også en meget hårdt arbejdende person, der har uendelig svært ved at sige nej til en opgave – og endnu sværere ved ikke at have opgaven løst før deadline.

Alt det er virkeligt fine egenskaber, men indtil for et års tid siden satte det et vist negativt præg på hans ægteskab. Han brugte nemlig megen tid på at indkøbe stort og småt til de projekter, han var i gang med – og den tid gik fra samværet med Helga, som hans kone hedder.

Smarte indkøb af el-artikler og VVS + mere

Sagen var jo, at han rendte rundt fra Herodes til Pilatus for at købe ting og sager, og det gjorde han i åbningstiden. Det betød så, at han ofte arbejdede sent for at indhente den tid, han havde brugt på at købe ind.

Han forsøgte sig godt nok med at købe online, men han rodede rundt i adskillige butikker for at finde, hvad han skulle bruge.

Sådan var det – lige til den dag han fandt en netbutik i Google med titlen: Billig VVS & Elartikler | Køb billige el & VVS artikler online Den opdagelse blev reelt et vendepunkt for ham og dermed også for Helga. Her er Helga i øvrigt:

Hun er en hel del sødere, end hun ser ud til. For det meste. Men det hjalp gevaldigt på hendes humør, da brormand lagde sine indkøbsmønstre om.

Når han i dag skal arbejde med et projekt – for eksempel et badeværelse – kan han købe alt, han skal bruge hjemmefra, når Helga er optaget af andet. For eksempel når hun er til banko nede i forsamlingshuset.

Om han så skal bruge en ordentlig stak af forskelligt badeværelsestilbehør, har det det også. Se her.

Den lille elektriker

Nu er han jo ikke elektriker, så der er selvfølgelig begrænsninger på, hvad han må lave som en lovlydig håndværker, men han sætter for eksempel masser af lamper og belysning op for folk. Det inkluderer også de nyere og moderne LED lamper for eksempel, og det er hans kunder meget glade for!

Mere tid sammen takket være den helt rigtige leverandør på nettet? Ja, det kan altså lade sig gøre, og det er præcist, hvad de to turtelduer har opnået. Og uanset hvordan du vender og drejer det: Det er bare en lykkelig historie!

At de så samtidig har fået råd til at opgradeere deres eget badeværelse og et par andre steder med det ypperste i armaturer: GROHE Armaturer – ja det er jo bare en ekstar positiv del af historien, ikke?

 

The following two tabs change content below.

Bruno Adelsberg

Bruno er jeg, og jeg hedder ikke Mars til efternavn. Jeg hedder Adelsberg, og jeg stammer fra en adelig familie. Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være - og du læser det, fordi jeg er god. Ikke?

Nyeste indlæg af Bruno Adelsberg (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *