WordPress gav os tid

Det kan godt være, du synes, det lyder mærkeligt, men ikke desto mindre er det altså sandt: Da vi skiftede vores to hjemmesider fra det helt håbløse Joomla og over på WordPress, betød det en række ting for os. En af dem var ganske enkelt: Mere tid sammen! Det skal jeg nok forklare, hvordan det hænger sammen. Men lad mig også lige slå fast, at skiftet til WordPress har betydet, at vi tjener flere penge i dag end tidligere. Det har faktisk været et rent win/win – da vi først kom på plads.

Lav din egen hjemmeside

Det lyder så flot, og det lyder så enkelt, ikke? Man ser masser af reklamer for alle mulige systemer, der lover, at man kan bygge sit eget på ingen tid – men de fleste af dem er ikke gode, og mange er bundet op på hosting et bestemt sted.

Vi valgte – godt hjulpet af gode råd – at lave vores egen WordPress hjemmeside i stedet. Og det har vi altså ikke fortrudt et øjeblik!

Det var noget af en proces at få flyttet vores gamle hjemmesider, der lå i det håbløst komplicerede og forældede Joomla over, men da det først var overstået, opdagede vi disse ting i løbet af de første uger:

  1. Vi brugte markant mindre tid på at lave nye indlæg og sider – og fik mere tid til hinanden i stedet
  2. Vores placeringer i Google steg helt af sig selv, og det gav os flere kunder
  3. Endnu flere af vores gæster på hjemmesiderne købte noget – flere penge til os

Nå ja – så er det jo heller ikke helt uvæsentligt, at vi nu har vores hjemmesider liggende hos Unoeuro, hvor servicen bare er i top!

Men er WordPress ikke en blog?

Det spurgte min søster godt nok om, men det er sådan i dag, at WordPress faktisk er verdens mest brugte CMS – også til hjemmesider helt uden en blogfunktion. Det er det jo ikke blevet ved tilfældigheder, vel? Og jeg har også luret, at stort set alle de gode, der arbejder med markedsføring online, har deres egne hjemmesider i WordPress. Bevares – WordPress er stadig også det bedste system, hvis man faktisk vil lave en blog. Men det var jo ikke lige det, vi havde brug for i første omgang. Vi ville bare have et søgemaskinevenligt system, der er nemt at arbejde med, ikke kræver programmør i tide og utide – og som vi kan sætte op, som i vil. Og det fik vi med WP, som vi kalder det i daglig tale.

Har du nogen erfaringer med WordPress, du gerne vil dele?

The following two tabs change content below.

Bruno Adelsberg

Bruno er jeg, og jeg hedder ikke Mars til efternavn. Jeg hedder Adelsberg, og jeg stammer fra en adelig familie. Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være - og du læser det, fordi jeg er god. Ikke?

Nyeste indlæg af Bruno Adelsberg (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *