Slå forretning og ferie sammen

Det at kombinere en forretningsrejse med en ferie kan du gøre til en win-win situation. Du er allerede på din destination, og din arbejdsgiver har sikkert betalt for at få dig frem og tilbage etc., så hvorfor ikke tilføje nogle ekstra dage med ferie og sjov.

Her er nogle gode råd til, hvordan du får mest mulig ud af det.

Mere tid sammen med lidt omtanke

Maksimer dit hotelophold. Din arbejdsgiver har sikkert betalt en lavere pris for dit hotelværelse, måske har de en særaftale. Spørg om denne pris ikke kan gælde for dit forlængede ophold, som du selv betaler for. Det vil de fleste være åbne for.

Kombineret rejse med billige flybilletter

Jeg skal selv snart af sted på en kombineret forretningsrejse og ferie. Min chef har sendt mig til London, og jeg kan ikke tænke på et bedre sted at bruge nogle ekstra dage. Er du selv lun på London, så tjek priserne ud på flybilletter til London online – du kan komme afsted ganske billigt. Spørg også, om de kan tilbyde dig for eksempel gratis morgenmad. Mange vil gerne bygge loyalitet, så du også bruger dem næste gang, du skal til London.

Hvis du ikke har ekstra dage at gøre godt med, kan du stadig lave den tid, du har fri, om til ferietid. Det kræver ikke så meget. Spis for eksempel middag på en lokal god restaurant, løb en tur i et naturområde, tag et par timer fri til shopping, måske har du tid til at tage med en sightseeingbus. Det er alt sammen med til at skabe følelsen af ferie.

Har du selv prøvet at kombinere forretningsrejse og ferie? Og hvordan gik det for dig? Har du nogle tips, så hører jeg gerne om dem.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *