Cyklen gav os mere tid sammen

Tænk engang – det at vi købte to nye cykler startede et helt nyt liv for os begge! Det lyder måske lidt skørt, men det er faktisk sandt. Ikke blot gav det os et nyt og sundere liv – det gav os også mere tid sammen. Og det hele startede på en strand langt væk…

Vi mødtes, kyssede og blev et par

Vi mødte hinanden på en strand, hvor vi begge surfede. Det var kærlighed ved første blik, og da du uden tvivl er ret ligeglad med detaljerne, spoler vi hastigt 5-6 år frem i tiden til vores lille hus et sted i Danmark. Der sad vi – begge stadig meget fysisk aktive og stadig med lyst til at surfe – men også med erkendelsen af, at det er så som så med surfing i Danmark.

Vi ville gøre noget SAMMEN, så efter at have snuset lidt til forskellige ting, endte vi  med at købe to nye og meget lækre cykler, for vi tænkte, at det kunne vi gøre sammen næsten året rundt. Og uden at skulle rejse til fremmede himmelstrøg.

Cyklen er en lidenskab nu

Nå – sådan blev det så også. I den grad faktisk. Vi er i dag begge konverterede fra at være hygge-cyklister til et par temmelig hardcore cykelfolk, der ikke blot har det bedste af det bedste grej. Vi er også gode til både distancen og hastighed. Og vi gør det sammen, hvilket er en stor styrke i vores forhold.

Andre par taler om ny ligusterhæk eller vinterdæk til Skodaen på afbetaling. Vi taler om nye hjulsæt 🙂

Det kan sagtens tænkes, at nogle vil mene, vi er tossede, når vi bruger størstedelen af vores fritid på jernhestene med pedaler, men vi elsker det. Og vi holder os jo i excellent form. Og igen: Vi gør det sammen!

Sikkerhed på cyklen

Nogle mennesker mener, at det er noget pjat at bruge cykelhjelm – men det er vi nu ikkeenige i. Vi bruger faktisk også sikkerhedsselen, når vi kører bil…

I dag findes der så mange cykelhjelme ( se her for eksempel: https://www.daniabikes.com/produkt-kategori/beklaedning/cykelhjelme/ ), der både er smarte og samtidig yder den bedst tænkelige beskyttelse af det åh så vigtige hoved.

Det kan godt være, nogle føler sig dumme med en cykelhjelm på, men det er intet i sammenligning med, hvordan de vil føle sig med et åbent kraniebrud. Hvis de da overhovet kan føle noget..

 

 

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *