Det fedeste sommertøj

Sommertøjet er den vigtigste del af min garderobe. Jeg har egentlig aldrig haft et problem med at gå halvkedelig klædt om vinteren og i efteråret, hvis bare mit sommertøj sidder lige i skabet. Det stiller selvfølgelig også krav til, at jeg opdaterer mine sommerklæder nogle gange, og her er jeg altid en smule bekymret for, om jeg kan slippe afsted med det uden at ruinere mig selv.

Da jeg har et forholdsvis stort behov for sommertøj, er jeg nødt til at finde tilbud og udsalg steder, hvor jeg kan få råd til flere stykker tøj til billige penge. Jeg er dog også kræsen, og derfor skal tøjet stadig være pænt og passe til den stil, jeg gerne vil have. Jeg er med andre ord en smule vanskelig.

Jeg vil fortælle om dette års sommer-shopping, hvor jeg fandt to gode online-sider, hvor jeg kunne få alt det tøj, jeg behøvede til min sommergarderobe. Jeg blev nemlig introduceret for Stylepit og Asos, som levede fuldt ud op til mine krav omkring tøj. Samlet set var det en god og nem mulighed for mig, da siderne supplerer hinanden rigtig fint. Priserne på begge sider er overraskende lave, og man får virkelig meget for pengene. Derudover fandt jeg en rabatkode til Stylepit og Asos fra Rabatbanditten, som gav mig endnu bedre priser på mit tøj.

Sommersko og shorts hos Stylepit

Jeg startede min store shoppingtur hos Stylepit, og det første på min liste var selvfølgelig nye sommersko. For mig er det noget af det vigtigste, før jeg kan føle mig tilpas, og jeg skulle derfor finde et par sko, som kunne give mig et lidt anderledes look. Hos Stylepit var udvalget af sko rigtig stort, og der var virkelig mulighed for at gå på opdagelse. Særligt var jeg imponeret over, at jeg kunne finde alt fra top moderne sneakers til mere retro-agtige udgaver.

Jeg købte to par sko på siden, som begge var sat et par hundrede kroner ned. Derudover brugte jeg en rabatkode til Stylepit fra Rabatbanditten, og mine to par sko kostede derfor kun det samme, som jeg normalt betaler for et enkelt par. Jeg var derfor mere end tilfreds med mine valg.

Herefter gik jeg lidt længere op, for jeg skulle selvfølgelig også have nogle lækre sommershorts. Jeg er meget aktiv om sommeren, og jeg har derfor brug for nogle pæne shorts, som jeg samtidig kan føle mig tilpas og komfortabel i. Jeg mødte et stort udvalg af shorts hos Stylepit, og der var god mulighed for både at vælge de meget klassiske modeller, som passer til stort set alle sammenhænge, men også de mere farverige, som er perfekte til en dag på stranden.

Jeg købte to par sommershorts, som kan supplere mine nuværende, så jeg er nu, takket være et godt udvalg og gode priser hos Stylepit, dækket rigtig godt ind på shorts til sommeren.

T-shirts og sommerjakke hos Asos

Jeg har altid haft lidt svært ved at shoppe t-shirts, for det virker som en meget banal ting, man jo altid lige kan købe. Jeg har dog erfaret, at t-shirts er noget af det vigtigste, før jeg føler, at mit outfit sidder i skabet. Selvom en t-shirt kan være meget enkel, kan det alligevel være det helt rette krydderi til den perfekte sommerstil.

Jeg tror sjældent, jeg har set et så imponerende udvalg af t-shirts, som jeg fandt hos Asos. Her kunne jeg få stort set alle typer og farver, og jeg kunne endda vælge pakker, hvor jeg fik flere t-shirts i forskellige farver af samme model. Som om det ikke var nok, så sidder disse t-shirts rigtig godt på kroppen, og der er ikke bare tale om modeller, som ser slaskede ud. Da jeg er forholdsvis veltrænet, valgte jeg modeller, som sidder en smule tæt til kroppen. Jeg købte derfor nogle pakker, hvor jeg både fik sorte, hvide og grå t-shirts, og jeg brugte en rabatkode til Asos, som jeg fandt hos Rabatbanditten. Da jeg købte en del, gav det mig faktisk en rigtig god besparelse samlet set.

Jeg vil anbefale andre at købe tøj hos Stylepit og Asos. Udvalget er virkelig stort, og priserne er lave. Det er vel det, man ønsker sig, når man kigger efter tøj.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *