Bedre badeværelse

Uanset om du vil modernisere dit badeværelse eller bare gøre det lidt mere spændende, er der masser af ideer til, hvordan du kan opdatere looket i dit badeværelse. Selvom et badeværelse er lille, kan du stadig gøre det til en lille oase.

Det kan være en udfordring at indrette et lille badeværelse, men ved at finde den rigtige kombination af overflader og farver og brugskunst sammen med lys er det muligt at skabe en illusion af et større rum.

Lad os starte med farver og lys. Et rum synes altid større, hvis der er lys. Derfor udnyt alt det naturlige lys, du kan. Sørg for, at gardiner er gennemsigtige, og hold vinduerne fri for ting, der kan stjæle lyset. Når du vælger farver, så vælg lyse farver til rummet.

Du kan lave badeværelset i den stil, du har lyst til, men de mere moderne og strømlinede design har det med at holde rummet mere enkelt, og dermed vil det synes større.

En anden måde at tilføje højde og dybe er ved valg af mønster til væggene og gulv. Sørg for vertikale linjer i dine fliser på væggene – det er med til at tilføje højde. På gulvet skal fliserne gå ind i rummet og ikke på tværs.

Du kan også få meget brugskunst til badeværelset. Det er med til at give personlighed. Hvad med en wallsticker til badeværelset med et sødt citat? Eller hvad med sæbedispenser etc. i et sødt design. Du kan også lægge et lille kludetæppe på badeværelset. Det pynter og er med til at holde dine fødder varme. En lille grøn plante i en sød holder er altid med til at give liv. Har du andre ideer til, hvordan man kan gøre et lille badeværelse spændende?

Her kan du finde mere inspiration og masser af badeværelsestilbehør: https://www.egesgave.dk/koeb-badevaerelsestilbehoer.html

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *