Slankekur med godt helbred

En af mine kolleger på jobbet lider meget ofte af en voldsom hovedpine, som kan gøre hende uarbejdsdygtig en hel dag. Sådan har det været i flere år, men da hun i øvrigt er en både dygtig og meget omgængelig kollega, bærer alle over med hendes sygdom og støtter hende så godt som muligt.

Hun har selvfølgelig været igennem alle de undersøgelser, lægerne kan finde på, men det har ikke været muligt at finde en konkret årsag til hendes tilbagevendende migræne. Selv er Jette ked af at skulle forsømme arbejdet så tit, men det er selvfølgelig værst for hende, for det er virkelig en voldsom hovedpine, der rammer hende med typisk to-tre ugers mellemrum.

Alternativ behandling

På et tidspunkt kastede hun sig ud i forskellige former for alternativ behandling i et forsøg på at blive hovedpinen kvit. Jeg kan huske, hun fortalte, at hun havde prøvet med en heilpraktiker behandling, fordi hun var blevet det anbefalet af en bekendt. Og hun troede faktisk en overgang, at det havde hjulpet, men cirka tre uger efter den behandling fik hun så igen et voldsomt anfald af migræne.

En gang læste hun en artikel i et kulørt ugeblad om en kvinde, der var blevet fri for sin migræne ved hjælp af homøopati, hvorefter hun valgte at prøve det også. Men det havde været noget af en dårlig oplevelse, for hun opfattede den mand, der udførte behandlingen på hende, som en særling, der vist ikke vidste ret meget om sygdomme eller behandlingen af dem. Det viste sig da også at være spildte penge, for hendes migræne forsvandt i hvert fald ikke, selv om hun rent faktisk brugte de naturlægemidler, som homøopaten havde anbefalet hende.

For Jette er det en rigtig ærgerlig situation. Dels har hun det rigtig dårligt, når hun får sådan et migræneanfald, dels afholder det hende i nogen grad fra at nyde tilværelsen. Sagen er nemlig, at Jette holder meget af et glas rødvin i ny og næ, men hun har konstateret, at hvis hun drikker rødvin, så er det helt sikkert, at hun hurtigt bagefter får et nyt migræneanfald, så hun holder sig til hvidvin, som hun bedre kan tåle.

Migræne og livsstil

I det hele taget tvinger hendes migræne hende til en ret sund livsstil, for hendes hoved kan heller ikke tåle for mange søde sager. Hvis hun spiser kager eller slik, giver det ofte det resultat, at hun igen får hovedpine. Men det sker dog ikke hver gang, hun spiser noget sødt, så hun har i det hele taget svært ved at finde ud af, hvad hun kan tåle at spise og drikke.

Her i de seneste måneder har Jette forsøgt sig med forskellige former for kosttilskud, fordi hun et eller andet sted har læst, at de også kan modvirke nogle former for migræne. Og rent faktisk mener hun at have fundet ud af, at et bestemt af de kosttilskud, hun har prøvet, har en gavnlig effekt på hendes migræne. I hvert fald er de anfald, hun stadig får fra tid til anden, ikke så voldsomme som tidligere.

Men så faldt hun over en spisemåde, der i løbet af få uger fuldstændigt revolutionerede ikke blot hendes vægt men også hendes generelle helbred. Faktisk forsvandt hendes migræner næsten helt. Der er tale om en kombination af mange forskellige diæter, der er sammensat med maksimal effekt for både sundhed og vægttab. Det er en slankekur fra Slankeskolen – og den er ganske enkelt revolutionerende!

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *