Flere og flere overnatter i et shelter

Flere og flere har fået øjnene op for de muligheder der ligger i, at overnatte i et shelter, når man skal på enten weekendture eller måske endda på længere ferieture.

Shelterovernatning er hyggeligt, spændende og billigt

En overnatning i shelter er både hyggelig og spændende og så er det samtidig en billig måde finde husly på. De fleste danske shelters er nemlig gratis at benytte, så meget billigere kan det naturligvis ikke blive.

Det er netop disse faktorer som gør, at flere og flere danskere finder vej til de mange shelters rundt omring i landet.

Shelters er perfekte på turen rundt i landet

Frokost i shelter

Et shelter er et godt sted at indtage sin frokost, når man er på tur.

Hvis man gerne vil rundt og se nogle forskellige steder og seværdigheder i Danmark, er det helt oplagt at benytte shelters som overnatningsmulighed. De findes i stort set hele landet og så kan man jo bruge dem som base at køre ud fra, nøjagtig som med et sommerhus, en campingplads eller et hotelværelse.

Skov og Naturstyrelsen har ansvaret for en lang række shelters over hele landet, som man frit kan benytte. Mange af dem kan endda reserveres i op til to dage, så man er sikker på at have et overnatningssted, når man kommer frem. Det kan du læse meget mere om på denne hjemmeside: http://udinaturen.dk/.

Få styr på turen med en god planlægning

Når man skal planlægge sine overnatninger i shelters, er det selvfølgelig skønt at have styr på, hvor i landet der er mulighed for at finde et godt shelter. På hjemmesiden shelter-oversigt.dk kan man finde oplysninger om rigtig mange af de danske shelters.

Mange sheltere mangler en decideret adresse fordi de ofte ligger i skovområder eller lignende. Det kan derfor ofte være lidt svært at finde de præcise kørselsangivelser når man skal finde frem. Men på shelter-oversigt.dk er der anført gps koordinater på de fleste shelters, så det er let at finde dem. Herudover kan man på shelter-oversigt.dk også finde oplysninger om eks. toiletadgang, adgang til drikkevand osv., så man kan forberede sit besøg i shelteret bedst muligt.

Der er faktisk er ganske stort antal sheltere i Danmark. Nok langt flere end de fleste lige går og regner med. Så der er rig mulighed for at prøve at overnatte i et shelter uanset om det bare er for en enkelt nat eller om man vil bruge denne mulighed som det primære, når man holder ferie.

The following two tabs change content below.

Jan Have

Jan Have er autodidakt hus- og havemand med en stor interesse for udendørslivet.

Nyeste indlæg af Jan Have (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *