For personalet

Egentlig er jeg lidt i vildrede. Min chef fortalte mig sådan lidt i spøg og lidt i alvor, at nu er det vist på tide, at vi vender tilbage til en af de gode traditioner her i firmaet: Personalefesten! Hånden på hjertet? Jeg var ved at falde ned fra min fine kontorstol, da han nævnte det. Han har sådan en vane med at komme tidligt om morgenen, lige når jeg har fået sat mig til rette ved min pc og lige netop har fået tid til at scanne igennem alle de mails, der er kommet ind. Han når at sætte sig, lige inden jeg kan sortere dem i vigtige og mindre vigtige. Og så sætter han sig på mit bord, kigger mig dybt i øjnene og fortæller mig, hvad dagens opgaver og prioriteter er. Så da han talte om personalefest, troede jeg ikke mine ører. Han er jo en mand, der forlanger effektivitet, loyalitet og ingen personlige problem-snak på gangene.

Gentag lige

Jeg kiggede på ham. Kom til at fnise. Sagde til ham, at han gerne lige måtte gentage, hvad det var, han sagde til mig. Jeg forsøgte at undskylde med, at jeg ikke hørte rigtigt efter hvad han sagde. Jeg havde jo tankerne ved alle de mails, der er kommet ind.

Personalefester og firmaarrangementer

Han kiggede på mig. Helt dødsensalvorligt og spurgte mig, om jeg ved, hvad personalefester er. Jo, det mente jeg nok, at jeg har en idé om. Jeg har da været til nogle sjove nogen for nogle år siden. Dengang jeg arbejdede et andet sted.

Han bad mig om at tage sig alvorlig og fortalte, at, nu hvor alle ting bliver lidt nemmere, så skal vi til at tænke på at lave det her firmaarrangement, som han længe har tænkt, vi skal have. Vi er jo blevet slået lidt itu af alt, det her corona-roderi, hvor nogle har arbejdet hjemmefra, og andre har været på kontoret. Så vi skal ligesom have alle tilbage i folden. Styrke sammenholdet og den slags.

Ok, jeg griber bolden og fortæller ham, at jeg gerne finder nogle professionelle folk, der kan hjælpe med noget teamudvikling og fest. Dem findes der nemlig mange af ved jeg. Og jeg kender faktisk én, der arbejder for et af de bedste i den branche. Så jeg mener, at jeg kan bidrage med nogle idéer.

Rent ordskvalder

Ordene vælter ud af munden på mig. Jeg tænker mig ikke om. Jeg har jo slet ikke tænkt i de baner i meget lang tid. Men idéen er bare så tiltalende, at jeg ikke kan lade være med at tage opgaven på mine skuldre. Min chef rejser sig fra mit skrivebord. Han smiler og siger tak. Han forventer, at jeg fremlægger nogle gode forslag på fredag. Han har et ønske om, at personalefesten skal afholdes inden pinse. Inden Pinse? Der er mindre end 4 uger til. Jeg får hamrende travlt. Men det bliver sjovt. Og jeg elsker i forvejen at planlægge den slags events. Han er allerede på sit kontor. Så jeg sender en mail og spørger, om jeg har et budget. Svaret kommer med det samme: Giv mig et forslag.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *