Soveværelset og tid sammen

Dit soveværelse behøver ikke være kedeligt. Gør dit soveværelse hyggeligt, så det er en fornøjelse at gå i seng hver aften. Og vi behøver vel ikke sige det, men red din seng hver dag. Det ser rodet og uorganiseret ud med en uredt seng, og du gør det meget mere indbydende med en flot design på din seng. Glem ikke, at mere tid sammen i soveværelset ofte kan være ganske hyggeligt 🙂

Gode ideer til soveværelset

Du kan gøre soveværelset spændende ved at mikse sengetøj, sengetæpper og puder etc. Her er nogle ideer:

  • Læg noget bomuldssatin sengetøj (gerne hvidt) på sengen. Put et par blomstrede puder i flere farver sammen med et par ensfarvede puder, der har en af farverne fra de blomstrede puder, så de matcher. Slut det af med en ensfarvet bomuldsplaid, som du lægger over den nederste del af sengen.
  • Leg med striber. Læg et lækkert sengesæt i bomuldssatin i hvidt på sengen. Sæt det sammen med et par store stribede puder i hvidt og gråt. Match det med en grå pude i et andet materiale og en pude i en kontrastfarve – gerne en farve, du har i soveværelset i forvejen.
  • Leg med mønstre. Læg et luksus sengesæt i striber på sengen. Sæt puderne inderst ved sengen og et par mere neutrale puder i front. Match det med et bomuldssengetæppe, der har en kontrastfarve. For eksempel kan striberne være mørkegrå og hvide, og sengetæppet kan være rød/orange. Det ser flot ud sammen.
  • Læg en quiltet plaid over sengetøjet, og match dem med hvide puder og en anden farve puder, der går igen fra plaiden. Plaider er fantastiske til at tilføje farve, og de er nemme at skifte ud. Du kan også folde dem, så de kun dækker den nederste del af sengen. Det ser flot ud som kontrast til sengetøjet.
  • Brug designet af en pude, der stikker ud i farverne til at skabe et unikt design. Match den med ensfarvede puder, der samler designet med sengetæppet.

Godt sted at købe lækkert til soveværelset (og hele huset)

Hvis du er til kvalitet og hamrende lækkert design, er der en specialbutik på nettet, der sælger så lækre ting, at det næsten er vanedannede at kigge derind! Det er ikke dyrt i forhold til den forrygende kvalitet – slet ikke. Butikken hedder Egesgave

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *