Intim hårfjernelse for mænd

At fjerne hår omkring dine kønsdele kan være noget af en udfordring! Det er et af de mest følsomme områder på din krop, så det er ikke rart at tænke på et barberblad, en epilator eller måske endda en laser. Jeg er sikker på, at dine testikler trækker sig bare ved tanken om at noget går galt.

Men at fjerne hårene dernede er faktisk lækker for begge parter, og det kan være en sjov indgangsvinkel til sjovere sex og måske endda noget sexlegetøj 😉

To gode metoder til hårfrie klunker

Her er, hvad du har behov for at vide, før du skaffer dig af med dine kønshår.

De 2 mest populære former for fjernelse af kønshår er barbering og hårfjerningscremer. Vi har set på barbering herunder.

En af de mest populære midlertidige løsninger for mænd til at fjerne kønsbehåring er barbering. Når du barberer dig, har du kontrol over barberbladet så der er kun en lille risiko for, at noget går galt. Det kan være en noget akavet stilling for at få det hele med, men du kan altid bruge et spejl for at få det hele med.

Din hud omkring kønsorganerne er meget følsom, så det er meget vigtigt, at du er omhyggelig med at behandle dette område, når du barberer dig. Nogle mennesker får barberknopper, og de kan være generende i dagevis. Heldigvis bliver dette mindre, når din hud bliver vant til det.

Har du problemer med kløe, irritation og lugt efter barbering, findes der et nyt fantastisk produkt kaldet Klunke Voks. Det er 100% økologisk og er med til at blødgøre huden og mindske irritation.

Barbering af klunkerne

Hvad kan du ellers gøre for at mindske irritation ved intimbarbering?

  • Sørg for, at dine barberblade er skarpe, så skift dem ofte. Sløve barberblade trækker hårene ud i stedet for at klippe dem, og det giver mere irritation.
  • Sørg for at bruge en barbercreme. Køb en til sensitiv hud, når det er til omkring kønsdelene.
  • Hvis det er første gang, du barberer dig, så barber dig altid i hårets retning. Når du bliver mere vant til det, kan du godt barbere dig på tværs af hårene.
  • Hvis det klør efter, så gå ikke og krads i det, det gør det blot værre. Blot i stedet noget Klunkevoks.

Første gang, du barberer dig, er altid værst. Hold det ved lige, hvis du har besluttet, at barbering er den rette metode for dig, så vil irritation og barberknopper minimeres.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *