Minilån er populære

Lån op til 50.000 kroner med et minilån eller SMS lån, som er gået hen og blevet super populære. Faktisk er minilån både et lånekoncept og et låneselskab, og i denne artikel tager vi lidt fat på begge ting.

På den ene side er et mini lån typisk udtryk for et online kontant- eller forbrugslån med en forholdsvist lav lånesum. Mens låneselskabet mini lån gennem flere år har haft som niche, at udlåne mellem 3.000 og 50.000 til privatpersoner over internettet.

I denne artikel har vi mest fokus på låneselskabet minilån, der udbyder fleksible mini lån til danske privatpersoner, helt uden sikkerhed eller nogen former for kritiske spørgsmål.

Lån uden sikkerhed hos minilån

Låneselskabet minilån har gennem de seneste år tilbudt deres populære forbrugslån, se denne oversigt. Dette tilbud har især studerende og unge danskere taget varmt imod, fordi det hos minilån er muligt at låne op til 50.000 kroner, helt uden at skulle stille sikkerhed for lånet.

Altså er det muligt for folk der ikke har fast ejendom eller andre større værdier, at optage et mini lån på lige fod med alle mulige andre privatpersoner.

Hos minilån kan du optage et kviklån på mellem 3.000 og 50.000 kroner, som bliver udbetalt til din bankkonto, når lånet godkendes. Dette tager ifølge minilån selv aldrig mere end 15 minutter, så man må sige, at der er mulighed for at låne mange penge på kort tid.

Mini lån lægger ydermere vægt på professionel og konstruktiv service, der baseret på en ’no-questions’-strategi sikrer dig en behagelig og kompetent service på dit mini lån.

Hvordan optager jeg et mini lån?

1)   Start med at finde ud af, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor lang tid, lånet skal strække sig over. Dette gør du på mini låns hjemmeside, hvor du også finder masser af information om deres populære mini forbrugslån.

2)   Tryk på den store knap ”Gå til ansøgningsskema”, der tager dig til ansøgningssiden, hvor du skal indtaste diverse oplysninger om dig selv og din situation. Husk at dobbelttjekke kontonummer og andre kritiske informationer, så pengene ikke pludselig udbetales til den forkerte person.

3)   I løbet af 15 minutter skulle du gerne modtage en besked fra minilån om, at dit mini lån er færdigbehandlet. Forhåbentlig er dit minilån blevet godkendt, og i så fald vil pengene blive overført til din konto inden få minutter.

4)   Husk at tilbagebetale dit mini lån til tiden. Hvis du glemmer at betale dit online lån tilbage til tiden, risikerer du at skulle betale ekstra for rykkergebyrer, morarenter og så videre. Penge lige ud af vinduet, og lånet skal betales lige meget hvad.

Kilde: LÅN-GRATIS.DK

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *