Only & Sons giver dig lækker hverdagsmode

De fleste af os elsker at se godt ud, men det kan godt være en udfordring til hverdag – for der er jo ofte flere ting, der kommer i vejen. Der er både arbejde, skole og måske noget fysisk aktivitet; og så bliver det stadigt sværere at fokusere på, hvordan man ser ud. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg smider ofte bare nogle tilfældige klude på kroppen, og så er jeg ude af døren.

Men her på det sidste, er jeg begyndt at gå væsentligt mere op i modetøj til mænd – måske fordi jeg har fået en kæreste, og derfor ikke længere vil ligne en vagabond. Men det kræver jo fortsat, at jeg har noget flot modetøj hængende i skabet, for ellers går den jo ikke. Her leder jeg typisk efter billigt hverdagstøj, for det er trods alt hverdagen, der fylder mest.

Men heldigvis kom redningen for nylig, da min kæreste introducerede mig til Only & Sons. Det er et rimeligt nyt mærke, der kommer ud af kæden Bestseller, hvilket også står bag mange andre kendte tøjmærker. Only & Sons laver lækkert modetøj til mænd; men det bedste af det hele er, at det ikke koster en formue. For relativt få penge, kan du få fyldt garderoben op med t-shirts, cardigans og jeans.

Ofte så tænker folk på festtøj, når man snakker om at købe nyt tøj – men det er altid værd at huske på, at hverdagen er der, hvor du oftest skal klædes på; så hvorfor ikke bruge penge på dét. Jeg har da par fine skjorter og sådan, men størstedelen af min garderobe er hverdagstøj. Det giver mig en kæmpe frihed, og jeg skal aldrig bekymre mig om, hvordan jeg ser ud, når jeg skal i skole eller på arbejde. Det kan altså varmt anbefales.

Hvis du vil kigge nærmere på Only & Sons, så kan du finde et stort og moderne udvalg hos 2trendy. Jeg har ofte handlet mit tøj der, for der er lynhurtig levering og gratis ombytning. Det er dejligt sikkert at vide, at man altid kan ombytte sine varer, hvis størrelsen ikke lige passer i første omgang.

The following two tabs change content below.

Nicklas Jørgensen

Nyeste indlæg af Nicklas Jørgensen (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *