Bedste online lån

Tre gode råd som hjælper dig med at få det bedste lån

Skal du låne penge kan du måske bruge disse tre råd:

  1. Er det overhovedet nødvendigt at låne? Vil pengene nødvendigvis gøre hverdagen bedre, eller er det muligt at lade vær med at låne og stadig få en god hverdag?
  2. Tag en snak med din bankrådgiver. Selvom det kan være grænseoverskridende at gå ned i banken, og det er nemmere at optage et hurtig lån hjemmefra bag computeren, så er det ingen hemmelig at bankernes lån er billigere end de fleste kviklån og lån på nettet.
  3. Hvis banken siger nej eller du bare gerne til låne online i stedet, så undersøg markedet før du binder dig. Ved at undersøge markedet og finde den laveste rente og årlige omkostninger i procent, kan man let spare flere tusinde kroner i renter. Derfor bør man altid undersøge to-tre forskellige låneudbydere og se hvem som kan tilbyde den billigste kredit her: Minilån fra Leasy, MiniFinans og mange flere: Små gratis lån hurtigt og nemt

Det var mine bedste tre tips til at sikre julefreden og sørge for at man får et godt hurtig lån. Ellers er det bare tilbage at ønske glædelig jul, når vi når dertil 🙂

Gebyr på gebyret – det er da ikke fair?

Den nyeste dille indenfor online handel er at ligge gebyr på gebyret. I følge DR1′s magasin PENGE er det et stigende problem, selvom der i EU findes lovgivning som siger at man ved annoncering skal have medregnet alle afgifter mm. Især var de efter flyselskaberne og deres online check-in gebyrer, men de revsede også andre gebyrer som ekspeditionsgebyr, administrationsgebyr og betalingsgebyr.

En forsker fra CBS udtalte at virksomhederne gør det med vilje for at virke konkurrencedygtige i den indledende fase, hvor køberen studere markedet efter den laveste pris. Når varen så er i kurven skal der mere end et gebyr på eksempelvis 100 kr til at få køberen til at starte forfra.

Når man optager lån på nettet er det forholdsvist nemt at sammenligne, da låneudbyderne skal oplyse Årlig Omkostning i Procent (ÅOP). På denne måde kan man uden at nærlæse vilkår og yderligere betingelser danne sig et overblik over hvem der er billigst.

Alligevel er det vigtigt at være opmærksomme på de forskellige gebyr typer når man færdes på nettet, for de kan hurtigt være med til at gøre et ellers glædeligt indkøb til en dyr fornøjelse.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *