Online forbrugslån

Forbrugslån er efterhånden ved at blive en mere og mere kendt fænomen hos danskerne. Det antal af danskere der optager et forbrugslån online er stærkt stigende. Derfor ser vi at der hvert år er flere og flere lånevirksomheder, der begynder at tilbyde forbrugslån online.

Men hvad er et forbrugslån egentlig?

Et forbrugslån er ikke det samme som et realkreditlån, en kassekredit og et billån eksempelvis. Et forbrugslån kaldes også for et kviklån, SMS lån og opererer i meget mindre lånebeløb. Ofte fra 1.000 – 20.000/30.000 kroner hvor nogle andre lån sagtens kan rende op i mindst en million kr. Det smarte ved forbrugslån, kviklån og SMS lån er også en af grundende til de bliver mere og mere populære, er at de kan optages relativt hurtigt og kræver ikke nogen speciel godkendelse af lånevirksomheden.

Der er altså ingen krav for, at du som optager af lånet forklarer lånevirksomheden hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Forbrugslån er derfor hurtige at optage og kan gøres uden at bruge særlig meget energi.

Men hvad er hagen egentlig ved disse forbrugslån?

Eftersom forbrugslån, kviklån og SMS lån kan optages så hurtigt, både online og ikke-online, samtidigt med at der ikke er nogle særlige krav fra lånevirksomhederne til hvad din nuværende økonomiske situation er – er det uden tvivl lånevirksomhederne der står med den største risiko. De har nemlig ingen garanti for, om du kan betale lånet tilbage. På grund af dette tillader lånevirksomhederne at sætte en forholdsvis høj rente på forbrugslånene. Dette betyder, at et forbrugslån er rigtigt dyrt for lånoptageren.

Alle kan efter sigende optage et forbrugslån gennem hjemmesider som Eikbank.dk. Det kræver stort set bare at man er myndig og fyldt 18 år. Der findes enkelte lånevirksomheder der kræver at man er minimum 20 år og har en fast indkomst, så der er større garanti for at lånevirksomhederne får deres penge tilbage.

Til sidst er det som regel altid et krav at man ikke er registreret som dårlig betaler i Debitor registret eller RKI. Det kan ske, at lånevirksomhederne vil se bevis på at du har en sund økonomi. Dette kan eksempelvis være lønsedler eller lignende. Dog er det ikke alle der vil se dette, eftersom forbrugslån ofte er en nødløsning når man har en økonomi der er hårdt ramt.

Alt i alt er et online forbrugslån rigtigt let at optage og kan gøres forholdsvist hurtigt hjemme fra computeren af. Den eneste umiddelbare hage er at renterne er noget højere end ved andre slags lån. Derfor er det altid en god ide, at betale forbrugslån tilbage hurtigst muligt.

Kilde: KVIKLAAN-INFO.DK

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *