Brug for penge nu!

Jeg tænkte ved mig selv, at jeg har brug for penge nu og her, og det kan kun gå for langsomt. Det var lørdag morgen, da vaskemaskinen brød sammen, og jeg skulle bare have den skjorte på om eftermiddagen.

For det ikke skal være løgn, så var min cykel blevet stjålet to dage forinden. Nu stod jeg så med to store udgifter, som alt i alt ville koste mig i omegnen af 6.500 kr. Min cykel var ikke forsikret, fordi jeg ikke havde råd til en indboforsikring.

Fik råd af veninde

Jeg ringede fuldstændig grådkvalt til min veninde, Carla, og tudede løs i telefonen. Det skal lige siges, at Carla har været på kontanthjælp i snart 5 år. Hun ved altså, hvad det vil sige ikke at have penge til noget.

Carla er dog altid fuld af gode råd, og det var hun også denne dag. Efter hun havde beroliget mig, sagde hun, at jeg bare kunne tage et kviklån. Et kviklån? Det kan man da ikke på en lørdag, udbrød jeg!

Kviklån i weekenden

Det kan man i hvert fald, sagde Carla. Du kan optage kviklån og få udbetaling med det samme døgnet rundt og ugen med 24/7 lån. Det vil sige, at du kan få udbetaling af lån i weekenden lige så hurtigt som på hverdage.

Smut du nu ind på lånesiden Weekend Lån DK, hvor du kan se, at du kan låne penge om lørdagen og om søndagen. Som du også kan se, så skriver de derinde, at kviklån udbetaling lørdag og søndag kun tager cirka 1 – 30 minutter.

Og sørme ja, Carla havde ret i, at man nu også kunne få lån udbetaling weekend. Der var godt nok sket meget, siden jeg sidst havde taget et hurtig lån online. Det var vel 4 år siden, og dengang hed lånene SMS-lån. Man lånte simpelthen via SMS, og dengang var det jo mega smart.

Lån penge nu

Én ting er, hvad der var smart dengang, en anden ting er, hvad der er smart i dag. Og hold dag, det er da super smart, at man kan låne penge nu og her med det samme. Hvem havde troet, at det skulle blive muligt at låne penge med så hurtig udbetaling.

Jeg udfyldte mine oplysninger med navn, adresse samt det ønskede lånebeløb. Til slut skrev jeg under med mit NemID, og så gik jeg ud og bryggede mig en kande kaffe. Da jeg kom tilbage efter få minutter, stod der på skærmen, at jeg var blevet godkendt, og pengene nu var overført til min konto.

Jeg tænkte, at det kan da ikke passe, men ganske rigtigt, der stod 6500 kr. på min konto, selv om det var lørdag. Det er jo helt vildt, at vi er kommet så langt med den moderne teknologi.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *