Danskerne elsker online dating

Har du også overvejet, om du skal til at begynde på online dating? Det er nok de færreste, som ikke kender en person, som har prøvet at date på nettet, og som måske endda har mødt deres udkårne på en dating side. For danskerne elsker nemlig online dating.

Netdating gør på mange måder dating mere simpel, end den er i den virkelige verden. Og det er noget, som er blevet et hit i disse digitale tider, hvor adgangen til internet er blevet så udbredt, at alle stort set er på, uanset hvor de så end befinder sig.

Der er mange forskellige måder at date på

Online dating handler ikke kun om at møde den person, som man ønsker at tilbringe resten af livet med. Sådan ender det jo for nogen, men der er også mange, som bare bruger online dating som en måde at møde nye mennesker på. Det kan naturligvis være med henblik på et romantisk eller et seksuelt forhold eller det kan være for at udvide sin vennekreds med nogle nye bekendtskaber.

Og det er selvfølgelig også helt okay, hvis man bare har gjort det klart på forhånd. Er man tydelig og klar om, hvorfor man dater og hvad det er man søger samt hvad man selv kan tilbyde, så er der ikke nogen som ender skuffede og overraskede over resultatet. Så det gælder altså om også at tænke over, hvilken form for online dating man benytter sig af, for hvis man kan undgå at såre nogen, vil det naturligvis være det bedste for alle parter.

Få mere selvtillid

En af grundene til, at online dating er blevet så populært blandt danskerne, kunne jo være, at man får mere selvtillid af det. For mange er det ret svært at kontakte folk i det virkelige liv, og man kan måske føle sig afvist, hvis man ikke får det ud af en samtale eller et hookup, som man havde forventet.

Her er online dating anderledes. Man starter helt uskyldigt med at skrive sammen, og så kan man stille og roligt finde ud af, hvad den anden person leder efter, og hvilken slags forhold dette kan blive til. På den måde er netdating lettere for mange at komme i gang med – det er simpelthen som udgangspunkt mindre forpligtende og der er derfor mindre chance for at føle sig afvis og såret.

Sådan kommer du i gang med netdating

Man kan naturligvis bare starte fra en ende af, med nogle af de mange datingsider som efterhånden eksisterer. Og så se, hvilke(n) man ender med at synes passer til ens smag og temperament. Men det kan godt tage en rum tid at gøre det på den måde – der er nemlig mange datingsider at komme igennem.

I stedet kan man benytte sig af en hjemmeside som datingoversigt.dk, som giver et godt overblik over mange af datingmulighederne på det danske netdating marked. Så kan man hurtigt spare noget tid og besvær og derved lettere komme i gang med at date – sådan rigtig for alvor.

Lav en god profil

Når først man har fundet en eller flere datingsider, som man synes ser spændende og relevante ud, er det tid til at få lavet en dating profil.

Her er det vigtigt, at både tekst og billeder passer med virkeligheden. Selvfølgelig må (skal) man gerne fremstille sig selv fra sin bedste side. Men det hjælper ikke, at man er helt urealistisk, så ender det bare med at give bagslag, hvis man en dag skal mødes med ham/hende, som man er faldet for og at personen så opdager, at man let ikke er den, som man har givet sig ud for at være.

Når først man har fået sin profil på plads er man klar til at date. Brug gerne lidt tid med at kigge på de andre profiler på nettet for at fornemme ”tonen” og atmosfæren og tag så kontakt til en eller to, som du synes lyder interessant og tiltrækkende. Måske er du endda heldig at du allerede selv er blevet kontaktet – og så er du for alvor i gang med at date og skridtet nærmere på at finde det du søger.

 

The following two tabs change content below.

Palle Larsen

Palle Larsen er freelance skribent med kompetencer indenfor et bredt spektre af emnefelter.

Nyeste indlæg af Palle Larsen (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *