Mere tid sammen

Mere tid sammen, er det eneste, Kommunernes Landsforening (KL) har i hovedet, til trods for at mange af os lærere er endt med at optage lån. Hvad hjælper det, at lærerne får mere tid sammen med eleverne, hvis lærerne ikke har haft tid til at forberede sig godt nok.

Lærere er der vel for at undervise og ikke bare for at sidde og være sociale med eleverne. Det er jo ikke for sjov, at lærere underviser cirka 40% af tiden og bruger de resterende 60% på forberedelse. Forberedelse er et uhyre vigtigt aspekt inden for al slags undervisning.

Jeg er selv tidligere lærer, men jeg sagde op efter den nye overenskomst mellem Danmarks Lærerforening og Kommunernes Landsforening. At KL gik ind og blandede sig i vores arbejdstid, det kunne jeg slet ikke have med at gøre. Hele sagen var i grunden så mudret med løse hensigtserklæringer fra KL i tide og utide, så jeg sagde stop!

Kviklån reddede mig

Det var naturligvis ikke en sjov, da jeg gik arbejdsløs. Pengene var små, da jeg gik ned med dagpengesatsen i stedet for en ok løn fra det offentlige. Når det så allerværst ud, gik jeg på nettet og tog et kviklån, som altid var muligt.

Jeg har altid været lidt imod SMS kviklån, minilån, mobillån, ja generelt alle typer for online lån. Jeg må dog sige, at havde det ikke været for disse online forbrugslån, så jeg tror ikke, at jeg havde klaret den rent økonomisk.

Havde jeg ikke kunnet taget disse SMS kviklån i form af mikrolån, så havde jeg ikke haft råd til at købe en ny vaskemaskine eller en ny scooter. Begge dele har jeg hårdt brug for, så min hverdag kan fungere, og jeg dermed ikke gå helt ned rent psykisk.

Også SMS lån hurtigt

Efter cirka et år kom jeg i arbejde igen, og den dag i dag er alle mine låne blevet tilbagebetalt inklusiv renter og gebyrer. Hvis jeg bliver arbejdsløs igen, så vil jeg bestemt ikke tøve med at snuppe et SMS lån igen. For det bedste af det hele er jo, at man kan låne penge uden sikkerhed

Det vil med andre ord sige, at man ikke stille sikkerhed i form af pant i hverken hus eller bil, men man låner bare på sit glatte ansigt. 2 af lånene var sågar gratis og helt rentefrie, så der lånte jeg 5.000 kr. og betalte dermed blot 5.000 kr. tilbage.

Derudover får man super hurtig udbetaling på ganske få minutter, hvis man vælger et online lån. Der er jo naturligvis en årsag til, at det hedder at låne penge hurtigt. Online hurtig lån er nemlig kanon hurtige, og det er ikke bare i banken åbningstid, at du får hurtig udbetaling. Bliver du godkendt til online lånet, vil pengene blive udbetalt inden for 30 minutter hele døgnet rundt.

Ønsker du at låne penge nu og her med hurtig udbetaling, så benyt dig af en af nedenstående lånesider:

Forbrugslån-online.dk, klik for mere information

Låne-penge.nu, klik for mere information

Trygt.dk, klik for mere information

I stedet for at give disse online lån alle muligheder negativ ladet navne, så burde man blot kalde dem for nemme lån. Nemme lån er meget sigende og et positiv ladet ord for noget, som har hjulpet mig utrolig meget. Jeg fandt i øvrigt mine nemme lån her på Trygt.dk

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *