Guide til damesko

Sko, pumps, sandaler, støvler, ankelstøvler… Nogle gange kan det være svært at skelne mellem de mange forskellige slags damesko og damestøvler, der er at få. Vi har derfor lavet en guide til de forskellige stilarter, og hvordan du bruger dem sammen med dit modetøj.

Sandaler har en åben hæl og tå. Vi kan godt lide Rieker sandaler.
Sundhedssandaler, som vi kender dem med 2 remme med spænder, kan fås i mange forskellige farver. Match dem med dit outfit. Og hav nogle basisfarver. Du kan bruge dem til kjoler og til shorts. Der findes mange slags modesandaler også, og de kan – forudsat de passer i farven – bruges til nærmest alt dit tøj. Gladiatorsandaler er et hit lige nu. De er ofte lukkede om hælen men har stropper op af foden. De passer godt til jeans, kjoler og nederdele og også shorts.

Ankelstøvler dækker anklen – deraf navnet

Det kan være mere casual støvler med snører, der går til netop over anklen. Du kan bruge dem til bukser eller jeans og også til miniskørter. Det kan også være en læder ankelstøvle. Du kan bruge dem til jeans og en sweater, en afslappet jakke eller til en kjole eller nederdel uanset længde.

Ankelstøvler med høje hæle er som pumps men går højere op på foden.

Du kan bruge dem til: dunjakker og jakker, der går til midt på låret. Du kan også bruge dem til korte læderjakker. De er også flotte til kjoler og nederdele, der går til knæet. Brug dem til skinny jeans og også til leggins. Vis dine ben med dem i miniskørter og minikjoler og også shorts.

Støvler dækker foden, anklen og del af skinnebenet.

Der findes mange slags støvler i denne kategori. Vi nævner nogle få. Cowboystøvlen kan du bruge til kjoler med blomsterprint, som er enten lange eller har midt længde. Du kan også bruge dem til jeans naturligvis. Så er der ridestøvler. De kan bruges til korte eller lange dunjakker. De kan også bruges, hvis du går med pels. De ser også flotte ud til en kort jakke eller måske en poncho. Brug dem til jeans også sammen med en rullekrave sweater eller en lang strikcardigan.

Støvler der går over knæet – over-the-knee støvler.

Disse støvler er flotte til kjoler eller til stramme jeans eller leggins. Brug dem også sammen med cardigans eller lange jakker. Det er et godt look.

Flip-flops

Klassiske flip-flops er flade. De fås dog i udgaver med en kilehæl, men vi koncentrerer os her om de klassiske flade. Brug dem sammen med lette sommerkjoler, shorts, lange nederdele eller jeans. Du kan også bruge dem sammen med stumpebukser. Pynt dine tæer med en tåring eller en ankelkæde, når du bruger sandaler.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *