Hologram koncert

En af de største opfindelser, udover iPhonen, er vel hologrammer eller holografi, som det også kaldes. Det er fuldstændig genialt, at teknologien kan virkeliggøre store kunstnere, som Michael Jackson, 2Pac og nu Whitney Houston, på en så realistisk måde.

Holografi er en avanceret form for billede eller fotografi, som kaldes et hologram.

Teknikken bag hologrammet er svær at forklare, men det, som kommer ud af det, er et billede eller en film i et tredimensionelt format. Man kan vel sige, at hologrammet er fremtidens 3D billeder!

Den første hologram koncert, jeg så på TV, var med 2Pac, og jeg var solgt på stedet. At se denne store kunster hoppe og danse rundt på scenen på en så virkelighedsnær måde, var fuldstændig uvirkeligt. Manden døde for knap 20 år siden, og her danser han rundt, og publikum var lige så ellevilde med ham, som da han var ”rigtig” levende på scenen. Læs meget mere om hologrammer og se diverse hologram koncerter http://hologram-tv.dk/.

Efterfølgende har jeg set en fremragende hologram koncert med Michael Jackson. Den koncert var altså også bare hammer god, og den fremstillede ham som den helt igennem utrolig dygtige kunster, som han var.

Første live hologram koncert

De nævnte hologram koncerter har været fantastiske at se på TV, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg kan næsten ikke vente med at komme til live hologram koncert, når ”Whitney Houston” skal på turné. Jeg har altid elsket Whitney Houston, eller i hvert fald siden jeg så hende i filmen ”Bodyguard” med Kevin Costner.

Jeg forventer mig virkelig meget af koncerten, og jeg håber, at jeg kan få et par veninder med, til trods for at de synes, at det er noget pjat, at så og kigge på en gang holografi. Jeg vil ikke tage til koncerten alene, så skal jeg betale deres billetter, så gør jeg bare det 🙂

Jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke, at når de er så langt med teknologien, som de er, hvornår kommer de første gode hologram fjernsyn eller TV? Man må da snart kunne finde dem i butikkerne, for så vidt som jeg kan forstå, så blev holografi teknologien opfundet tilbage i 1947, så de har da haft tid nok.

Inden de begynder at sælge hologram TV, vil de naturligvis sikre sig, at kvaliteten er i top. Samtidig vil de første hologram fjernsyn nok også være utrolig dyre, ligesom de første fladskærme var. Én ting er sikker, så snart de kan købes i butikkerne, så køber jeg et – koste hvad det vil 🙂

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *