Konferencelokaler ja da!

Det er en ganske almindelig onsdag formiddag. Jeg sidder ved mit kontor. Passer telefonen og ordner min chefs kalender. Han har mange møder. Jeg sender ham en reminder om mødet her kl. 11:30. Telefonen ringer. Det er en støvet stemme, der taler til mig. En mand. Lidt genert synes jeg at kunne høre. Jeg spørger ham om, hvad jeg kan hjælpe med.

Har I konferencelokaler?

Han fortæller mig, at han har fundet vores firma på internettet, fordi han ledte efter konferencelokaler i København og har fundet https://mbkkursuslokaler.dk/konferencelokale/. Og ja, jeg kan godt høre nu, at han ikke er københavner. Måske fynbo. Jeg siger til ham, at jeg er glad for, at han har ringet. Jeg spørger ham om, hvad han skal bruge et konferencelokale til. Han forklarer, at den forening, som han er formand for, har besluttet sig at holde den årlige konference i København og samtidigt få en god tur ud af rejsen til byen.

Entomologi?

Aha. Det bliver jeg ligesom ikke meget klogere af, så jeg spørger ham, hvad emnet for konferencen er. Han forklarer, at det handler om entomologi. Jeg har aldrig hørt om entomologi før. Så jeg spørger ham på den pæne måde. ”Ja, undskyld, men hvad er entomologi?” Han forklarer mig, at det handler om insekter. Så er jeg med. Javel. ”Ja, vi tænker, at vi også skal lave en udflugt i København, hvor vi ser eksempler på gode insekthoteller. Vi ved jo, at de findes.” Nu er jeg med. Så jeg spørger, om de har brug for en projekter, der kan vise billeder af insekter og hotellerne. ”Ja, det vil være fint”. Jeg spørger ham også, om der kommer deltagere fra udlandet. Det gør der ikke. Alt sker på dansk.

Men der kommer nok nogle entomologer, der gerne vil vise nogle arter sådan live. Kan vi tillade det. Her kommer jeg lidt til kort. Bliver svar skyldig. Jeg har aldrig været udsat for det spørgsmål. Så jeg må lige gribe fat i min chef. Jeg fortæller manden, at jeg vil forhøre mig, om vi kan huse levende insekter i den tid, konferencen varer. Er slet ikke sikker. Manden forklarer mig, at de nok selv skal sørge for terrarier og fodring af dem, det skal vi slet ikke tænke på. Så længe der muligvis bare er mulighed for, at de får lov til at sove i et mørkt rum med god ventilation.

Visse krav om plads

Jeg spørger om, hvor mange terrarier det handler om, og hvor store de er. Han fortæller, at det ikke er mere end 10 terrarier. Et af dem er forholdsvist stort. Ca. 2 kubikmeter. Resten er på under en halv kubikmeter. Jeg noterer alt, hvad han siger ned. Forklarer ham, at jeg vil lige tjekke det, og så vender jeg tilbage med besked til ham. Måske kan han i mellemtiden sende mig en mail, med hvor mange deltagere der vil deltage i konferencen og om særlige behov for forplejning og udstyr.

Han forklarer mig, at han har mailen parat, den kommer nu. Og ganske rigtigt: Den kom lige med det samme. Jeg fortæller ham, at jeg har mailen, og jeg vil svare på den og hans spørgsmål om insekterne hurtigst.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *