Låsesmed i København

Kender du det, at man engang i mellemstøder på noget, der er så enkelt, basalt og genialt, at man undrer sig over, at ingen andre gør det eller har det? Sådan en “ting” er jeg stødt på, og det er noget så originalt som en cyklende låsesmed! Og ja – det er præcist, hvad navnet antyder: En låsesmed på cykel i stedet for i en forurenende og pladskrævende servicevogn!

København har mange låse

Danmarks største by har naturligt nok mange låse. Faktisk tælles antallet af låse i et tocifret millionbeløb! Derfor er der også en hel del firmaer, der tilbyder service i form af låsesmedarbejde. Da en låsesmeds arbejde per definition er et enmandsjob, betyder det, at hver eneste låsesmed i København kører rundt i en osende, forurenende og pladskrævende varevogn/kassebil. Det er mange, det forurener – og det koster penge at drive et motorkøretøj i Danmark. Det er omkostninger, der kun er én til at betale: Kunden.

Men som nævnt er der en enkelt af dem, der ikke forurener, ikke tager megen plads op i trafikken, kan komme rasende hurtigt frem selv i myldretiden: Den Cyklende Låsesmed!

Låsesmed Nørrebro

Nyt – og alligevel ikke

Nu kalder jeg det friskt for noget nyt og originalt, men faktisk er det slet ikke nyt. I de gode gamle dage var der faktisk mange håndværkere, der cyklede rundt mellem opgaverne. Det var alt fra skærslippere over skorstensfejere til låsesmede og andet godtfolk. Men udviklingen gjorde, at de cyklende håndværkere forsvandt.

På sin vis giver det mening ude på landet, hvor der kan være endda meget langt mellem hver opgave, men inde i byerne – især de store som København, Odense, Aalborg, Aarhus og Esbjerg – giver det i den grad mening at benytte en specialindrettet cykel.

Ikke blot er det miljøvenligt som bare pokker – det sparer også på den kostbare plads i trafikken, der efterhånden er et rent helvede i de store byer.

Hurtigt og billigt

Birger Brogaard, som den cyklende låsesmed hedder, kan reelt nå markant flere kundebesøg på en arbejdsdag, end han ville kunne i en bil. Blot det at finde et sted at parkere en servicevogn i den indre by kan være en nærmest umulig opgave. Ofte er parkeringsbøder og ekstra kørsel samt øget brændstofforbrug en hverdagsting. Og de omkostninger skal jo dækkes af kunderne.

Derfor kan Den Cyklende Låsesmed ikke blot levere bedre og hurtigere service – men også gøre det til stærkt attraktive priser. Og det er bestemt noget, der passer københavnerne.

Kunderne finder han i stort set hele København med særlig fokus på den indre by – og det vil sige på blandt andet Frederiksberg og på Vesterbro

Hvis du bor i København, og du har brug for en låsesmed, der både kommer hurtigt, er billig og samtidig mere grøn og miljøvenlig end nogen: Tag kontakt til Den Cyklende Låsesmed på 2259 6013.

Glem ikke, at den miljøvenlige og lynhurtige mand også fungerer som låsesmed på Amager!

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *