Tørshampoo’s fordele

Du kender det selv, du kommer for sent hjem til at nå den helt store hårvask med shampoo, føntørring og opsætning. Det tager bare lang tid! Men det kan du undgå med tørshampoo.

Fordelen er at dit hår bliver renset helt uden brug af vand, derfor tager det kun få minutter fra du starter til dit hår er “vasket”. Fordelen ved tørshampoo er at det suger fedt og olie op, så håret fremstår helt nyvasket. Tørshampoo er en slags fint pudder som ved hjælp af en spray let trænger ned i håret og virker over det hele. Specielt ved hårrødderne kan der samle sig en del fedt som kan suges op.

Når olierne er suget op får håret det samme shine som du har efter en almindelig hårvask. Derfor ser håret helt nyvasket ud.

tørshampoo.dk er der samlet en oversigt over de største mærker. Det giver et godt overblik over hvilke produkter der findes.

Når pudderet har haft tid til at virke i et par minutter kan du let redde pudret ud igen. Hvis du har meget fedtet hår kan du med fordel bruge en kam til at holde på håret, så du kan spraye ind mellem håret.

Der er forskellige oplagte steder hvor fordelen ved tørshampoo virkelig skinner igennem. Når du er ude at flyve, fx til USA eller asien, så er det ikke de store badefaciliteter der er tilgængelige. Der kan du med fordel have en rejsestørrelse med, de fås ned til 50 ml, så du kan have den med gennem security.

Hvis du kører meget har du heller ikke så store muligheder for et bad, her er tørshampoo også en redning, et hurtigt stop på en rasteplads og du ser helt nyvasket ud. Det giver et meget bedre indtryk til et møde.

Tørshampoo er ikke en erstatning for almindelig hårvask. Hovedbunden har brug for at få vasket de døde celler ud. Så det er super godt når du har travlt, bare ikke for altid 🙂

Nu hvor du har fundet ud af at du ikke kan undværer produktet 🙂 så findes der en oversigt over hvilke forskellige tørshampooer der findes på tørshampoo.dk hvor de store mærker er blevet testet.

Tørshampoo er et ret billigt produkt, helt ned til 15 kr, så det skal ikke være en undskyldning for ikke at prøve produktet.

Hvis dit hår har det med at falde sammen i løbet af dagen findes der også styling produkter som både giver fylde og renser håret. Så når du har travlt kan du med tørshampoo få både friskt og fyldigt hår.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *