Træfigurer

Vi er mange, der pynter vores hjem med elegant interiør i glas eller stål. Men samtidig gør det noget rigtig godt ved din boligindretning at supplere med finurlige farver, bløde materialer og sjove genstande.

Her er forskellige figurer i forskellige farver og materiale et rigtig godt alternativ. De kan friske selv det mest højtidelige og klassiske hjem op og bidrage til en nærmest legende og glad atmosfære.

Træfigurer

Der findes et hav af forskellige træfigurer, som forestiller forskellige dyr og er lavet i forskellige træsorter fra producenter som Kay Bojesen og Hoptimister. En af de smarte ting ved træ er, at du kan tabe figurerne på gulvet, og dine børn kan lege med dem, uden de går i stykker. Samtidig hjælper træ-materialerne til at bløde op for indretningen i dit hjem og skabe en hyggelig stemning. Moderne indretning med rene linjer og hårde materialer kan i nogle tilfælde ende med at give en kold og klinisk atmosfære, som egentlig ikke var meningen. Men ved at supplere med nogle boligartikler, der er lavet af træ, kan du give rummet et blødere look og tilføre nogle rare og rolige farver. Er du i tvivl om, hvad der er populært, når det gælder figurer, så er Kay Bojesen utrolig populær og de kære Hoptimister ligeså.

Desuden placerer mange også de kære træfigurer på børneværelserne som pyntegenstande. Både fordi de er finurlige at se på, giver et legende udtryk og har svært ved at gå i stykker. Træfigurerne kan på den måde følge barnet, fra det er lille, og til det senere flytter hjemmefra og har brug for decideret pyntegenstande. Derfor kan træfigurerne også være et rigtig godt bud på en dåbsgave eller en studentergave, som hovedpersonen også kan have glæde af senere i livet.

Fantastisk farverige figurer

Er du blevet forelsket i en særlig figur lavet af keramik eller andet materiale, er der stor chance for, at du kan finde en udgave, der passer i dit hjem. Mange af de figurer, der er på markedet produceres nemlig i mange forskellige farver. De er fornøjelige og kække, og du kan med al sandsynligvis finde en udgave, der passer perfekt til eksempelvis dine billeder eller malerier på væggene. Mangler du en frisk og munter gave til studenten, så vælg en af de glade figurer i en skøn farve fra bl.a. Kay Bojesen eller Hoptmister. Mangler du at købe en betænksom lille hilsen til brudeparret, så køb en knaldrød bavian, de kan have stående til påmindelse om deres kærlighedsdag.

Figurer til fest og fejring

Flere af de fine figurer, som kan købes i dag er også særligt velegnede til mærkedage, her gælder det især Kay Bojesen og Hoptimist figurerne. Hvis du flere gange i løbet af året står og mangler et par pyntegenstande til morgenbordet eller middagsbordet, når der er fødselsdag i familien, kan du med fordel tjekke de forskellige muligheder ud. Nogle er fine og smukke at se på, mens andre er humoristiske og giver et kækt udtryk. Og det kan både børn og voksne finde glæden ved ved fødselsdagsbordet.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *