Køreposer

De luner, de hygger og de skåner mod træk og kulde. En kørepose bruges efterhånden mere og mere som praktisk alternativ til den ofte lidt klodsede flyverdragt. Med køreposer kan du hurtigere regulere barnets temperatur. Babytorvet.dk har som altid alle de kendte og elskede kvalitetsmærker – også inden for køreposer.

2 i 1…

Den populære Voksipose fås naturligvis også hos Babytorvet.dk, og du kan læse mere om den på voksi-pose.dk. Vælg mellem skønne farver og trendy mønstre, og præcis som med Duniduo posen kan også Voksiposen nemt forvandles til en lift blot ved at indsætte en bæreplade. Hvorfor købe både kørepose og lift, når du kan få det hele i én?

Duniduo posen med bæreplade kan fungere både som kørepose og lift. Den lækre kørepose i uld har dunfyld og praktisk lynlås, der gør det nemt at tage barnet ud og ind af køreposen – også uden at forstyrre søvnen. En bæreplade forvandler køreposen til en lift med to solide bærehanke, som gør den nem at bære på. En lun og praktisk alt-i-én pose, der kan bruges overalt.

Eller som legetæpper?

Alle køreposer hos Babytorvet.dk – med eller uden bæreplade – kan også åbnes op og bruges som legetæppe. De dyne-lignende køreposer giver en ekstra god isolering med den fugt- og smudsafvisende overflade og det bløde indvendige foer… lige til at ligge eller sidde og hygge på.

For ekstra varme i de hyggelige køreposer (eller lifte) findes der naturligvis tilhørende kørepose sommerdyner. Både Duniduo og Voksi har lækre sommerdyner til køreposerne, som er formet så det passer præcis til den smalle nedre del og den lidt bredere øvre del af køreposen. Hos Voksi findes dynen også i luksus udgaven bestående af top kvalitet Mulberry silke.

Få flere funktioner i én med kvalitetskøreposer hos Kørepose-dk – kvalitet betaler sig, og holder år efter år efter år.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *