Kviklån

Jeg er simpelthen så frustreret over min bank, som jeg har været kunde hos i snart 9 år. Jeg har en god stabil indkomst og har kun et lille billån og et meget lille SU lån, men alligevel kategoriserer de mig som ”middel” kunde.

Det vil sige, at renten bliver konstant sat i vejret, så det kviklån jeg overvejer at søge om, vil blive alt for dyrt. Renten vil nok ligge omkring de 10 %, og det kan mit budget ikke klare. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor bankerne ikke kan indse, at man ikke får gang i hjulene ved at sætte renterne op. 

 

Vi kan først få gang i hjulene, når folk får lov til at låne penge igen. Er der ingen, der kan låne penge, er der ingen der køber noget eller kan købe noget. Når renterne generelt er faldende, hvordan kan bankerne så forsvare, at de sætter dem op? Kviklån gratis: lån penge gratis og rentefrit ▷ nye | bedste | billigste – det tilbud så jeg fra en online bank ved navn Kviklån Info DK i fjernsynet, og det lød fristende.

Min gode kollega Anders og hans kone Jeanette fik afslag på deres boliglån, fordi de havde flyttet et par gange og måske har lidt dyre fritidsinteresser. Banken glemte dog lige det faktum, at de altid har betalt deres regninger til tiden, og de har aldrig haft problemer med Anders og Jeanette.

De valgte så at sammenligne lån og spar penge hos Kviklån Info DK og fandt en billigere bank og en bank, der var til at snakke med. Så heldigvis fik Anders sit boliglån alligevel, så det var altid noget.

Jeg overvejer faktisk at gå til en udenlandsk bank som f.eks. Bank Norwegian for at ansøge om et forbrugslån. Jeg læste en artikel i Politiken, som beskrev, hvordan Bank Norwegian tilbyder billige forbrugslån til folk med orden i økonomien. Jeg ejer ingen aktiver som hus eller bil, så derfor kan jeg ikke stille sikkerhed, men der er heller ingen krav om det.

Jeg synes, at det er helt på sin plads, at udenlandske banker får markedsandele her i Danmark. De er åbenbart de eneste, som har forstået vigtigheden af at låne penge til kunderne, så vi kan få verdenssamfundet på rette fod igen. Jeg ved da godt, at de låner penge ud for at tjene penge, men jeg synes alligevel, at de gør en god gerning.

Det er faktisk ikke første gang, at jeg låner penge et ”alternativt sted”. For nogle år tilbage ansøgte jeg om et online lån hos Kviklån Info DK, her. Vi var et par kammerater, som stod og skulle på ferie, så jeg lånte lynhurtigt nogle ekstra lommepenge online.

Der er mange, som er skeptiske for at tage et forbrugslån, kviklån eller hurtig lån online, men for mit vedkommende gik det let som en leg. Visse mennesker låner op til 400.000 kr. via disse hurtig lån online, men jeg nøjedes bare med et lille kviklån. Et kviklån også kaldet et SMS kviklån eller mobillån, foretages ganske enkelt via mobiltelefonen med ganske få SMS’er. Beløbet er ikke så højt, vist nok 6.000 kr. men det går til gengæld lynhurtigt.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *