Lån penge uden sikkerhed og kreditvurdering

Når vi snakker om næsten at kunne optage lån uden sikkerhed og kreditvurdering hos Penge-lån.nu, så gælder det som sagt kun online lån. De fysiske banker, som Danske Bank, Nordea, Sydbank, Nordjyske Bank, Spar Nord Bank etc., kunne aldrig drømme om at give finansiering uden kreditvurdering fra ende til anden.

Når vi snakker online lån uden kreditvurdering i stor stil, så er der især 3 lånetyper, der skiller sig ud.

Disse 3 typer af lån er særlig populære hos danskerne, når vi snakker om næsten at kunne optage lån uden krav og uden sikkerhed. Den mest væsentlige faktor for lånenes popularitet er naturligvis, at du kan låne penge på 2 minutter.

Det tager vitterligt ikke mere end 2 minutter at ansøge og få svar på låneansøgningen. Bliver du godkendt udbetales lånet med det samme hos blandt andet VIVUS, og det gælder hele døgnet rundt! Andre lånefirmaer har udbetaling på 1-2 hverdage.

OBS: Billån uden streng kreditvurdering er ligeledes utrolig populært blandt danskerne.

Lånestørrelse

Du tænker måske, at det er relativt små beløb, du kan låne uden kreditstatus og uden sikkerhed? Det er det faktisk slet ikke, da du kan låne lige fra 500, 5000, 10000 og helt op til 400.000 kr. uden stram kreditvurdering.

Det eneste krav, hvis man kan kalde det det, er, at du skal underskrive med dit NemID, så du kan blive kreditvurderet gennem eSkatData. Ejer du ikke et NemID, kan du få svært ved at låne penge på nettet, da hele ansøgningsprocessen foregår elektronisk.

Sådan kreditvurderer banken dig

Hvor du slipper for kreditvurderingen på nettet, skal du omvendt igennem hele “møllen” i banken. Banken vil kreditvurdere dig ud fra en række data, som typisk vil være:

  • Indtægter og udgifter
  • Gæld og formue
  • Alder (Minimumsalder på 18 år)
  • Historik

For at du kan dokumentere dine udgifter, skal du lægge et omfattende budget 12 måneder frem i tiden. Dine indtægter skal du dokumentere ved hjælp af dine 3 seneste lønsedler. Dine udgifter minus dine indtægter giver dit månedlige rådighedsbeløb. Banken vil så ud fra disse data vurdere, om du er kreditværdig.

Banken vil naturligvis også kigge på, om du er registreret i RKI. Står du i Experian RKI, kan du glemme alt om at låne penge, og sådan er det. Du kan kontrollere, om du er registreret i RKI på Dininfo.dk.

Orker du ikke at skulle lægge et budget samt rode alle dine papirer igennem, så lån penge online!

Lån penge uden ansøgning

De, der har været igennem bankernes ansøgningsproces, ved, hvor træg og langsommelig en proces det er. Når du ansøger om et lån i banken, kræver det en hulens masse dokumentation. Dokumentation i form af dokumenter, som først skal findes, printes, underskrives og så afsted med posten.

Og det er jo ikke bare gjort med det, for nu starter den hel træge proces, når banken skal til at gennemgå dokumenterne. Om du bliver godkendt til din låneansøgning, afhænger helt og holdent af bankens kreditvurdering af dig. Og den indsendte dokumentation danner grobund for, hvordan du bliver kreditvurderet. Det korte af det lange er, at du skal regne med, at det tager omkring 1-3 uger, før du svar fra banken på din ansøgning.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *