Poser under øjnene

De fleste ældre mennesker kender til fænomenet “poser under øjnene”. De nedre øjenlåg er med andre ord blevet fyldt med væske og fedt, som danner de såkaldte “poser”. Poser under øjnene kan kun fjernes på én måde, og det er ved en operation.

Det samme gælder i øvrigt, hvis du har hængende øjenlåg, som kaldes for de øvre øjenlåg. Disse kan også kun fjernes ved at få foretaget en plastikkirurgisk operation. Hvert år bliver der foretaget tusindvis af øjenlågsoperationer i Danmark, hvor den overskydende hud altså bliver fjernet.

Problemet med løs hud, hvad enten vi snakker over eller øjnene, er, at man får et træt udseende. En øjenlågsoperation varer mellem en time eller to, og operationen kan give dig dit ungdommelige look tilbage.

Årsager til poser under øjnene

Der kan være flere årsager til, hvorfor man får poser under øjnene.

  • Manglende søvn
  • Stress
  • Rygning
  • Solarie
  • Arveligt

Drik rigeligt med vand, få en god lang nattesøvn og undgå for megen stress. Når din krop er i balance, har den mulighed for at restituere og genoprette sig. Dog er det vigtigt at understrege, at efterhånden som vi bliver ældre, vil vævet miste sin elasticitet uanset, hvad vi gør.

På Øjenlågsoperationer.dk kan du se før og efterbilleder af patienter, som har fået fjernet poser under øjnene samt tunge øjenlåg. Udover en guide om øjenlågsoperationer, finder du ligeledes alverdens guides om plastikkirurgi.

Det være sig blandt andet guides om plastikoperationer som:

Øjenlågskirurgi

Overvejer du øjenlågskirurgi, så sørg for at vælge en erfaren og kompetent plastikkirurg. De fleste danske plastikkirurger er rigtig dygtige, og flere af dem er ganske anerkendte i såvel indland som udland. Problemet er blot, at der kan være nogle få imellem, som måske ikke gør deres arbejde lige så godt, som de burde. Dem vil du gerne undgå!

Kig forbi hjemmesiden Øjenlågsoperationer.dk, hvor du finder en oversigt med nogle af de bedste plastikkirurger i Danmark.

The following two tabs change content below.

Bente H.

Nyeste indlæg af Bente H. (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *