Nyhed: Hold konfirmationen hos Nymarksminde – med adgang til mini-zoo og legeland

Konfirmationstiden nærmer sig, og det er en spændende tid for både den unge og forældrene. Der skal tages hensyn til en masse forberedelser, og især tøjet, maden og lokaler er vigtige ting at have helt styr på.

Det kan på mange måder være en stressende periode, når man skal have styr på alt inden den store fest, og derfor kan det nogle gange være en fordel, at kunne overlade en del af ansvaret til andre. Det kan man eksempelvis gøre ved at holde festen et andet sted end derhjemme, så man ikke skal stå med alt oprydningen og andre pligter forbundet med det, at skulle holde en så stor fest i private omgivelser.

Hold festen hos Nymarksminde

Du kan nu holde konfirmation i Nymarksmindes festlokale

Du kan nu holde konfirmation i Nymarksmindes festlokale

Som noget helt nyt kan I nu holde jeres fødselsdagsfest hos Nymarksminde, som huser nogle af de bedste og mest spændende omgivelser til enhver fest. Selve festlokalet har alt, hvad hjertet begærer, og der er tænkt på selv den mindste detalje, så man ikke kommer til at mangle noget på den store dag. Det dygtige personale tager sig endvidere af alle pligterne og alt arbejdet, der er forbundet med det, at huse arrangerementet. Når man er vært til sådan en fest, så kan man typisk ikke nå at tage sig af alle gæsterne og give den unge konfirmand, den opmærksomhed, han eller hun fortjener. Med et stærkt personale bag sig, som står for alt det praktiske, kan man uden problemer sidde ned og nyde festen, være nærværende og ikke stresse rundt for at holde styr på alle de praktiske aspekter ved festen. Der bliver sørget for både mad, oprydning og opvask, så alt, man blot skal tænke på som konfirmand og familie, er, at slappe af og gøre dagen mindeværdig for både konfirmanden, familien og alle gæsterne.

Konfirmation med mini-zoo og legeland

Prisen for at holde festen hos Nymarksminde er overkommelig, og man har udover selve festlokalet både adgang til mini-zoo, legeland og fodboldgolf. Det kan være en fordel for de helt små gæster, hvis ikke de har tålmodighed til at sidde stille under hele middagen eller under de forskellige taler og indslag, som ofte hænger sammen med en konfirmation. Børn har ofte krudt bag i, så de kan få mulighed for at klappe nogle af dyrene, hoppe på hoppepude og generelt bare få brændt noget af alt den energi af, som de får samlet sammen under en fest. Det er dog ikke kun en fordel for børnene, men kan også være en super hyggelig mulighed for de lidt ældre, da man så kan komme lidt udenfor og strække benene i mellem måltiderne. Så er der nemlig rig mulighed for at få noget friskt luft for alle parter, hvilket kan være befriende, da man typisk sidder meget inde til en sådan fest. Der er mulighed for at have en lidt mindre konfirmationsfest i festlokalet, men der er også plads til den lidt større forsamling på 50 mennesker, hvis man har en lidt større familie eller vennekreds. Både stole og borde kan opstilles på forskellige måder, så man også selv har del i forberedelserne og kan være med til at præge festen.

At holde konfirmationen hos Nymarksminde er en oplagt mulighed for jer, som ønsker en hyggelig fest i landlige omgivelser med de lidt utraditionelle muligheder, som ligger i at have adgang til såvel mini-zoo som fodboldgolf og stort legeområde.

Læs mere om festlokalet og mulighederne hos Nymarksminde på siden her: http://nymarksminde.dk/fest_festlokale.php.

At holde konfirmationen hos Nymarksminde, vil være en rigtig god beslutning for dig, hvis du ønsker at slippe noget af ansvaret og nyde dagen i smukke og naturlige omgivelser, med dine gæster.

 

The following two tabs change content below.

Palle Larsen

Palle Larsen er freelance skribent med kompetencer indenfor et bredt spektre af emnefelter.

Nyeste indlæg af Palle Larsen (se alle)

Disclaimer
Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *